CD Cover
Design 1

Design 2

Design 3


Salam sejahtera semua !!!!

Lama dah tak update blog ni....tak dapat tunaikan kata-kata sebelum nih (=.=)

Dr Jamaiah minta saya buatkan cover untuk cd photo album research activities. Atas antara design yang telah dihasil kan...
Nampakkan betapa malas saya nih... punyer la takder seni...

Semasa nak menghasilkan design 1 saya tengah bz dengan assignment yang sangat berat. Saya tau dah mesti kena reject, so saya teruskan dengan design yang kedua, tapi Dr dan Ct tak berapa berkenan. Dr pun pilih yang design 1. Saya tau dia kesian nak suruh saya buat lebih. Takper dr, saya pun tak suka dengan yang pertama tu...so senyap dulu.

Selepas saya siap assignment, saya terus buat design 3 tu.

Tau dah yang design 3 ni pun tak comel (~.~) tak cantik. Dr pun dah tak kisah, janji ade cover. Hukhukhuk...ade sesiapa diluar sana yang pandai dalam seni grafik?? leh share dengan saya.

Oklah..saya tengah cari masa untuk print design 3, minggu depan dah exam...Selamat berjaya buat kengkawan yang nak amik exam gak...

byessss



Hidup perlukan keberanian...

Salam sejahtera semua....

Sudah lama saya tidak update blog My Art ni kan...(Itu la kan..lain kali jangan suka main banyak blog...;p..) Saya telah sambung master di UKM. So saya sangat sibuk dengan pelajaran....banyak benda yang saya terkejar-kejar sampai tak sempat nak buat editing gambar dan berchintan...;p...(yeke??) Walaupun blog My Idea sangat aktif, saya akan pastikan juga sekurang-kurangnya blog My Art pun aktif sebulan sekali..InsyaAllah..

Gambar diatas merupakan simple editing yang saya buat dalam 10 minit jer..sebab nak cepat upload dalam facebook sebelum pergi kelas semalam. Andai ada sesiapa yang ingin berkongsi pic yang mempunyai nilai makna yang mendalam sila email pada saya pic tu ok. Mungkin nanti saya akan curi masa untuk kite edit gambar tu bersama-sama...kalau dapat bagi yang belum di edit lagi bagus.

Saya suka kan gambar seperti pemandangan dan yang di atas...thanks to my future husband ;p for sharing nice pic.

p/s trademark my idea ;p malas nak tukar
Last Day With My Friends
Kami berdua dah nak pergi...

Jangan lupa rindu pada kami...

As dan Aisyah

Dr. Jamaiah, Aisyah, As dan Siti

Hari ini kami bergambar kenangan. Sebab projek dah tamat. Saya dan aisyah akan pergi meninggalkan pejabat. Sebenarnya saya masih akan datang ke pejabat selepas puas bercuti raya... Ok jumpa 12 hb 10 2009 nanti...InsyaAllah
Selamat Hari Raya



Saya cuba skill untuk buat kad raya untuk letak dalam blog My Idea
Cawan Getah

Gambar ni di ambil masa saya tolong mak menoreh getah pada bulan puasa...
Nothing is perfect
Abstract ???



Saya mengambil masa lebih kurang 20 minit untuk menghasilkan abstract ni. Saya kurang pasti nama benda ni sebenarnya, so saya panggil je la abstract. Sekarang ni tengah belajar macamana nak letak abstract ni atas gambar orang. Hobi bertukar menjadi duit....:)
  • Followers


    ShoutMix chat widget